Çmendet doganieri gjerman i hap çantën shqiptarit, tronditet nga ajo që i gjen brenda (VIDEO)

DIASPORA, FUN0 Comment on Çmendet doganieri gjerman i hap çantën shqiptarit, tronditet nga ajo që i gjen brenda (VIDEO)

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia. Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte...

Vazhdo Leximin