E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje. Serbia të njohë Kosovën shtet, pastaj flasim

KOLUMNA, OPINION0 Comment on E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje. Serbia të njohë Kosovën shtet, pastaj flasim

Nga Shaban Murati Një moment piku po nxitet artificialisht në marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë lidhur me arritjen e një marrëveshje përfundimtare për normalizimin e marrëdhënieve. Çfarë bën Serbia është e kuptueshme në logjikën e mbrojtjes së interesave të saj...

Vazhdo Leximin

Shërbimet e turizmit balnear në Maqedoni shikuar dhe vëzhguar nga syri i klientit misterioz

KOLUMNA0 Comment on Shërbimet e turizmit balnear në Maqedoni shikuar dhe vëzhguar nga syri i klientit misterioz

Nga Mislim Zendeli Udhëtimet turistike kanë ekzistuar edhe në kohërat më të lashta për arsye dhe qëllime të ndryshme. Nevojat e turistit që u zhvilluan dita ditës u përcollën me paraqitjen e llojeve të ndryshme të turizmit. Në kohën më...

Vazhdo Leximin