Tetovari rrëmben djalin nga ish gruaja e tij nga Shqipëria, policia në kërkim të tij

KRONIKË0 Comment on Tetovari rrëmben djalin nga ish gruaja e tij nga Shqipëria, policia në kërkim të tij

Policia e Shqipërisë në bashkëpunim me Prokurorinë Publike në Tiranë ka ngritur procedurë për gjetjen dhe arrestimin e shtetasit të Maqedonisë B.M nga Tetova. 34-vjeçari dyshohet se pa dijeninë e ish gruas së tij ka marrë djalin e tij I.M....

Vazhdo Leximin