Maqedoni/Esad Rahiq: Nëse s’kalon referendumi, shqiptarët do të krijojnë ‘asocacionin’

MAQEDONI0 Comment on Maqedoni/Esad Rahiq: Nëse s’kalon referendumi, shqiptarët do të krijojnë ‘asocacionin’

Politikani Esad Rahiq ka hedhur paralele me asocacionin e komunave serbe në Kosovë dhe në Maqedoni, nëse nuk kalon referendumi. “Ju nuk e kuptoni në cilën botë jetoni”, u tha Rahiq kundërshtarëve të NATO-s në TV Alfa. Sipas Rahiq, në...

Vazhdo Leximin

Ahmeti,17 vjetori i MO-së: Vendi në prag të anëtarësimit në NATO, marrveshja Kosovë-Serbi me rëndësi për rajonin

MAQEDONI0 Comment on Ahmeti,17 vjetori i MO-së: Vendi në prag të anëtarësimit në NATO, marrveshja Kosovë-Serbi me rëndësi për rajonin

17 vjetori i nënshkrimit të Marrveshjes së Ohrit e gjen vendin në një moment shum të rëndësishëm, pasi jemi në porag të anëtarësimit në NATO dhe në prag të fillimit të negociatave për anëtarësim në BE, deklaroi Lideri i BDI-së...

Vazhdo Leximin