E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje. Serbia të njohë Kosovën shtet, pastaj flasim

KOLUMNA, OPINION0 Comment on E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje. Serbia të njohë Kosovën shtet, pastaj flasim

Nga Shaban Murati Një moment piku po nxitet artificialisht në marrëdhëniet midis Kosovës dhe Serbisë lidhur me arritjen e një marrëveshje përfundimtare për normalizimin e marrëdhënieve. Çfarë bën Serbia është e kuptueshme në logjikën e mbrojtjes së interesave të saj...

Vazhdo Leximin