Kjo është arsyeja e vërtetë përse njerëzit me grupin e gjakut 0 janë kaq unikë

SHËNDET0 Comment on Kjo është arsyeja e vërtetë përse njerëzit me grupin e gjakut 0 janë kaq unikë

Njerëzit me grupin e gjakut 0, nga pikëpamja shëndetësore janë në një lloj disavantazhi. Ata janë të prirur për ulcëra, probleme me tiroidet, nivele të ulëta hormonesh, dhe mangësi në jod. Ata janë më të prirur të mbajnë ujë, të...

Vazhdo Leximin