Home / LAJME / Bllokohen fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë

Bllokohen fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë

Aksi rrugor i cili të çon në fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë në komunën Çuçer Sandevë nga uikendi është bllokuar për shkak të reshjeve të dëborës, informojnë Qendra për Menaxhim me Krizat e Qytetit të Shkupit.

Momentalisht të gjitha tre fshatrat kanë energji elektrike dhe do të dërgohen ekipe në terren.

Çdo vit kur do të bjerë dëborë, këto janë fshatrat e para që bllokohen në rajonin e Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*