Bodygari shqiptarë internacional që ka edhe aeroplan ja kush është

MEDIALE

E njohin dhe e thërrasin të gjithë me emrin Big Tony, por në fakt ai quhet Anton Sokoli dhe është me origjinë nga Prizreni po ka shumë vite që jeton në Luzern të Zvicrës, por falë profesionin të tij ai është kudo sidomos në pjesën e europës.

Në fakt ai është një personazh që kohë më parë kemi mësuar se është një bodygard personal i vipave internacionalë, tashmë ka 25 vite që e bën këtë punë dhe ka edhe kompaninë e tij.

Antoni gjithashtu është instruktor i vetëmbrojtjes te IBSSA dhe Europolis në Zvicer, Hungari dhe Francë, por mes këtyre super angazhimeve ai kur ka kohë të lirë i jep si një pilot i mirë aeroplanit të tij që e ka për pesë persona duke qenë kështu bodygardi internacional më i famshëm shqiptar që ka edhe aeroplan.

 

 

 

 

kikiriki

Publiée par Sokoli Tony sur Jeudi 29 mars 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *