Home / MAQEDONI / E vari xhaxhai në pemë, flet i ati i fëmijës. Shoqërohen 3 persona

E vari xhaxhai në pemë, flet i ati i fëmijës. Shoqërohen 3 persona

Federata e alpinistëve të Maqedonisë ka formuar një komision që do të merret me hetimin e incidentit të ndodhur në rrethinë të Vodenit, në malin Nixhe.

Komisioni do të përbëhet nga alpinistë, udhërëfyes profesional dhe ekspertë.

 

Pritet që të analizohen të gjitha të dhënat e rëndësishme të institucioneve përgjegjëse të Maqedonisë dhe Greqisë. Do të analizohene dhe të dhënat e organizatorëve të ekspeditës.

Për rastin në fjalë janë deklaruar edhe familjarët e të vdekurve. Ata do të kërkojnë verifikim të lëshimeve dhe do të përndjekje penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*