Home / MAQEDONI / Qeveria dha pëlqim për dy investime të reja të huaja

Qeveria dha pëlqim për dy investime të reja të huaja

Qeveria solli vendime për mbështetjen e dy investimeve të reja të huaja. Bëhet fjalë për kompaninë për prodhimin e ilaçeve SAGEN dhe për kompaninë VIK.

Në seancën e sotme janë pranuar vendimet për dhënien e lejes për dhënien afatgjate me qira të tokës ndërtimore për kompaninë SAGEN, si dhe për marrëveshjen për ofrimin e ndihmës shtetërore kompanisë VIK në Zonën Zhvillimore Teknologjike Industriale Prilep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*