Home / MAQEDONI / Qeveria do ta shes Mercedesin përmes ankandit publik

Qeveria do ta shes Mercedesin përmes ankandit publik

Qeveria njoftoi sonte se kishte vendosur të shiste Mercedes Benzin C600 i cili u ble në kohën e VMRO-DPMNE-së.

Shitja do të bëhet përmes sistemit elektronik të ankandit publik dhe vlera fillestare e makinës, sipas vlerësimit të Byrosë së Ekspertizës Ligjore, është 230,000 euro.

Ofertimi publik do të kryhet në mënyrë elektronike në faqen e internetit www.e-aukcii.finance.gov.mk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*