Shkon aty për kërkimin shkencor, kur peshkaqeni i kërcen para këmbëve dhe hap gojën (VIDEO)

KURIOZITETE

Një biolog, Greg Skomal ishte në një udhëtim kërkimor duke hulumtuar për peshkaqenë të mëdhenj të bardhë jashtë në Cape Cod, Massachusetts, kur njëri prej tyre u hodh drejt tij dhe biologu u tremb për një moment.
Ndërsa The Atlantic Ëhite Shark Conservancy publikoi një video në faqen e saj të YouTube për takimin e ngushtë mes peshkaqenit të madh të bardhë gjatë një udhëtimi kërkimor në Wellfleet, Massachusetts.

Në video shfaqet momenti ku peshkaqeni “fluturon” papritur nga uji, duke u drejtuar drejt këmbëve të studiuesit. Ndërsa biologu u shpreh se:

Greg Skomal, biologu: Ai erdhi menjëherë, dhe hapi gojën drejt këmbëve të mia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *