Shkurte Gashi E Ndanë Politikanin E Njohur Kosovar Nga Gruaja Dhe Fëmijët, Martohen Ketë Verë?…

ROZË

Jeta e këngëtares se njohur Shkurte Gashit, është shumë e përfolur ajo tash është bërë cak i medieve, ku kanë zbuluar një lidhje me një politikan te njohur nga Kosova.

I cili është i martuar dhe ka fëmije, por kjo nuk po del te jetë problem për këngëtaren..

PRIVE ka cituar se Shkurte Gashi tashme ka vendosur qe te martohet ketë vere, me politikanin nga Kosova, por për shkak te famës qe ka njëherë nuk ka dashur te bëjë te ditur emrin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *